Solutii pentru eficientizarea consumului energetic al sistemelor HVAC

One supplier

Creșterea populației, standardele ridicate pentru gradul de confort și arhitectura modernă creează noi cerințe privind sistemele de ventilație și unitățile de tratare a aerului. În același timp, accentul se pune acum mai mult ca oricând pe dezvoltarea tehnologiilor care reduce consumul de energie și amprenta de CO2 a clădirilor moderne.

Danfoss vine in sprijinul profesionistilor din domeniu cu noi solutii pentru cresterea eficientei sistemelor HVAC in cladirile comerciale si publice. 

 

- 27 septembrie 2017 De către Danfoss Romania

Va invitam la un seminar dedicat proiectantilor si instalatorilor care devolta sisteme de ventilatie si aer conditionat pentru cladiri comerciale si spatii publice, in care va prezentam solutiile Danfoss pentru controlul climatic. Agenda sesiunii include: 

- Reglementarea aplicatiilor HVAC in spatiile comerciale - standarde si recomandari

- Integrarea BMS a mecanismelor de actionare din sistemele HVAC cu ajutorul NovoCon

- VLT HVAC Drives - control, eficienta si siguranta conform normelor europene

- Versatilitate si libertate cu noul controler MCX cu aplicatie standard AHU

 

Va rugam sa ne confirmati participarea la adresa danfoss.ro@danfoss.com sau completati formularul de inregistrare de pe linkul de mai jos, alegand data si locatia care se potrivesc cel mai bine cu programul dvs:

  București – marți, 10 octombrie 2017, orele 10:00 – 14:00, la sediul Danfoss Romania din Popești-Leordeni; maxim 40 de participanti

  Cluj-Napoca – marți, 7 noiembrie 2017, orele 10:00 – 14:00, sala Ferdinand, Hotel Ramada Cluj din Strada Calea Turzii, 43-49; maxim 30 de participanti

  Iași – marți, 21 noiembrie 2017, orele 10:00 – 14:00, sala Napoli, Hotel Ramada Iasi din Strada Grigore Ureche 27; maxim 30 de participanti. 

 

 

 

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație