Danfoss sărbătorește un milion de descărcări al riglei de calcul pentru agenți frigorifici

Danfoss-Refrigerant-Slider-1-million Aplicația de răcire cea mai populară din lume – Danfoss Refrigerant Slider” - a trecut de o bornă inportantă ajungând la un milion de descărcări.

- 19 februarie 2018 De către Danfoss Cooling

Profesioniștii frigotehniști din întreaga lume se bazează în fiecare zi pe rigla de calcul al agenților frigorifici pentru a calcula rapid și precis presiunea / temperatura la peste 80 de agenți frigorifici. Aceștia sunt mulțumiți de experiența utilizării – “Refrigerant slider” menține o medie de 4,5 stele în Magazin Google Play.

Ați încercat-o?

Descărcați Refrigerant Slider gratuit acum la: Danfoss.com/CoolApps

Puteți afla mai multe despre performanța recenta a lui “Refrigerant Slider” și ce înseamnă prin clic pe "Citiți mai multe" de mai jos.

 

Coolselector®2 - Selecție și calcule profesionale

Software lider de piață pentru toți profesioniștii în refrigerare. Coolselector®2 oferă calcule și selecția componentelor comerciale și industriale, fiind intuitiv și simplu de utilizat. Puteți utiliza software-ul și în deplasare, deoarece funcționează atât offline, cât și online.

Doriți să aflați mai multe?

Acest subiect vi s-a părut interesant? Ați dori să aflați mai multe? Contactați-ne! Trimiteți-ne un e-mail și unul dintre experții noștri Danfoss vă vor răspunde cât se poate de repede.

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație