Bun venit noului modul de dezghețare Danfoss ICFD  

Defrost Module Romania Am elaborat o formulă care duce dezghețarea industrială la nivelul următor cu performanțe superioare, reducerea costurilor și eficiența instalării.

- 29 noiembrie 2017 De către Danfoss Cooling

Bun venit noului modul de dezghețare Danfoss ICFD 

Modulul de dezghețare ICFD nou dezvoltat (tip ICFD 20) se bazează pe dezghețarea cu gaze calde prin drenarea lichidului și este integrat în binecunoscuta stație de ventile Danfoss ICF. Prin combinarea metodei de drenare a condensului cu tehnologia ICF, Danfoss aduce două mari abordări într-o soluție extrem de eficientă și compactă.

Soluția face posibilă echiparea unui vaporizator cu stații de ventile ICF pe liniile de aspirație umedă, lichid, gaze calde, de drenare condens și oferă o gamă impresionantă de beneficii în ceea ce privește eficiența operațională îmbunătățită, instalarea ușoară și economiile de energie.

Designul se bazează pe un angrenaj cu flotor, iar mecanismul de funcționare este dezvoltat pentru a funcționa la un diferențial foarte ridicat de presiune. Permite doar trecerea lichidului - fără circulație de gaz. Modulul de dezghețare ICFD are o capacitate foarte mare comparativ cu dimensiunile sale, datorită designului unic echilibrat. Dispune de o gamă largă de aplicații, care acoperă vaporizatoarele cu o capacitate de până la 200kW (58 TR) și este pe deplin compatibilă cu gama ICF 15-4, ICF 20-4 și ICF 20-6.

Acesta oferă o ajustare automată a capacității în timpul funcționării cu deschidere proporțională pentru cantitatea necesară de lichid, ceea ce înseamnă că nu sunt necesare setări. În cele din urmă, designul face posibilă gestionarea unei elevări a lichidului fără valve suplimentare de by-pass datorită funcției de egalizare încorporată.

 

Beneficiile modulului de dezghețare ICFD:

Consumul redus de energie

Reducerea circulației de gaz cu până la 90%, ceea ce duce la scăderea încărcării compresoarelor.

Performanță îmbunătățită de dezghețare

Reducerea timpilor de oprire a vaporizatorului la dezghețare datorităcapacității mari de scurgere pentru o eficiență operațională îmbunătățită.

Design simplu al sistemului

Sprijină proiectarea optimă a sistemului cu programul Coolselector®2

Îmbunătățirea eficienței la șantier

Asigură o instalare ușoară datorită reducerii componentelor și a sudurilor, fără a fi necesară dezasamblarea și reasamblarea. Fără necesitatea setărilor sau ajustărilor.

Domeniu larg de aplicații

Complet compatibil cu ICF 15-4, ICF 20-4 și ICF 20-6 în plus față de o gamă largă de aplicații care acoperă vaporizatoare de până la 200 kW (58 TR) 

 

Coolselector®2 - Selecție și calcule profesionale

Software lider de piață pentru toți profesioniștii în refrigerare. Coolselector®2 oferă calcule și selecția componentelor comerciale și industriale, fiind intuitiv și simplu de utilizat. Puteți utiliza software-ul și în deplasare, deoarece funcționează atât offline, cât și online.

Doriți să aflați mai multe?

Acest subiect vi s-a părut interesant? Ați dori să aflați mai multe? Contactați-ne! Trimiteți-ne un e-mail și unul dintre experții noștri Danfoss vă vor răspunde cât se poate de repede.

 

Socializați Participați

Doriți să socializați cu noi?

Haideți să ne cunoașteți și să participați la conversație